25 jaar Country Life

WE BEDANKEN IEDEREEN VOOR DE KAARTEN, KADOOTJES EN PERSOONLIJKE FELICITATIES DE AFGELOPEN WEKEN.

ONS TEAM STAAT IEDERE DAG MET PLEZIER VOOR U KLAAR.

 

25 jaar Country Life

25 jaar Country Life

Wat Sybrine in maart 1993 in haar eentje begon is uitgegroeid tot wat het nu is: een inspirerend bloemenparadijs met een team van 6 medewerkers. De Kuipersdijk is al die tijd het vaste honk gebleven.

Maar twee jaar geleden is er wel uitgebreid verbouwd met nog meer vierkante meters en nieuwe impulsen. Een plek waar u heerlijk even kunt ronddwalen op zoek naar dat prachtige boeket of bijzondere interieuraccessoire. Country Life doet de styling voor een keur aan evenementen, verzorgt de ‘finishing touch’ in interieurstyling en heeft een bezorgservice door heel Nederland.

En dat dus al 25 jaar! In maart wordt dat gevierd met een Feestje rond de Tuin, een feestweek voor al onze klanten.

“In 25 jaar is er heel wat veranderd, maar de passie voor bloemen is altijd gebleven. Ik word nog steeds heel blij van alle bloemen en kleuren waarmee ik me dagelijks mag omringen. En dat merk ik ook in de contacten met klanten, iedereen wordt blij van bloemen. We werken gewoon met een mega mooi product. Naast de winkel doen we ook diverse activiteiten op locatie, onder andere bij evenementen en bij mensen thuis. Vandaar dat de interieurstyling ook al vanaf het begin onderdeel van het concept is. Bij mensen thuis verzorgen we de ‘finishing touch’. We brengen de sfeer en het leven erin door middel van prachtige vazen en potten, zijden bloemen en exclusief glaswerk van hele mooie ontwerpers. Na 25 jaar durf ik met volle overtuiging te zeggen: ik ben trots op wat ik samen met mijn team heb neergezet. En dat hoop ik nog heel veel jaren te mogen voortzetten.”

– Sybrine Richter-Keizers –

Iedere bloem mag ‘shinen’
In de loop van 25 jaar zijn er heel wat trends en stijlen voorbij gekomen.  Wat wij vanaf het begin bij Country Life hebben gedaan is de bloem in het middelpunt zetten. Iedere bloem mag van ons ‘shinen’, dus we houden de composities lekker luchtig. We vinden het leuk om een spannend boeket te maken en het lukt ons altijd om bijzondere composities samen te stellen. Dat sluit ook mooi aan bij de huidige trends.

Wij kunnen u ook elke keer verrassen met een bloemen-abonnementservice. U kiest zelf hoe vaak u een mooi nieuw boeket thuis wilt ontvangen. Wij zorgen voor de bezorging en de leenvaas. Hoe makkelijk wilt u het hebben?

Aandacht en plezier
De service heeft vanaf dag één hoog in het vaandel gestaan. Met een team van inmiddels zes gespecialiseerde en ervaren medewerkers luisteren we met aandacht en plezier naar de klant. Dat in combinatie met een vakkundig advies is wat Country Life heeft gemaakt tot wat het anno 2018 is. Of het nu voor een bruiloft, uitvaart of evenement is, in overleg met de klant komen we tot een stijlvol en passend eindproduct. Onze boeketten zijn nooit standaard, we maken er altijd een feestje van. Want zeg nou zelf, iedereen wordt blij van een boeket van Country Life.

Proost!
Hartelijk dank voor uw vertrouwen. We staan iedere dag met plezier voor u klaar en u steeds weer te verrassen met onze prachtige bloemen en interieur artikelen.

Proost, op de volgende 25 jaar!

We zien u graag…

Sybrine, Engelien, Jeroen, Hennerike, Ilse, Kim en Mirjam