Ons verhaal

Ons verhaal

In 1993 opende Sybrine Keizers de deuren van haar bloemenzaak Country Life aan de Kuipersdijk. Tegenwoordig kunt u er ook voor interieurstyling terecht. Er is door Sybrine en haar team, waarvan sommigen al vanaf het begin in dienst zijn, hard gewerkt aan het succes van vandaag. Country Life Enschede staat voor kwaliteit en persoonlijke service en is inmiddels niet meer weg te denken uit hartje Enschede.

‘Ik heb de eer om te mogen samenwerking met een fantastisch team. Zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak kunnen we het meer dan goed met elkaar vinden. En dat vertaalt zich in ons werk. Onze kracht is dat we elkaar op alle vlakken aanvullen. Bovendien bezitten we allemaal een flinke portie enthousiasme en passie voor het vak. Niets is ons te gek, we worden stuk voor stuk blij van een tevreden klant. Voor mij is het duidelijk dat dit de ideale combinatie is en de sleutel van ons succes. Het heeft ons gebracht naar waar we nu staan.
En daar ben ik zo ongelooflijk trots op’

 

Sybrine Keizers – eigenaresse

Wat u kunt verwachten

1

PERSOONLIJK

Om aan uw wens te kunnen voldoen, is het belangrijk dat wij persoonlijke aandacht voor u hebben. Dat doen we door goed te luisteren en te proberen uw wensen met u te bespreken en samen af te stemmen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

2

KWALITEIT

Een goed boeket heeft een langere levensduur. Country Life heeft iedere morgen nieuwe aanvoer van bloemen zodat u er zeker van kunt zijn bij ons de deur uit te stappen met een vers boeket waarmee u goed voor de dag kunt komen.

3

CL MISSIE

De missie van het team van Country Life?
Daar kunnen we heel kort over zijn. Wij zijn pas blij als u blij bent.
Een tevreden klant die met een glimlach naar buiten stapt is ons grootste compliment! Dáár gaan wij voor!

4

VAKBEKWAAM

Ons team bestaat uit vijf goed opgeleide kanjers, allemaal met een eigen inbreng en een eigen smaak. Maar ook met een eigen voorkeur en specialiteit. Door deze krachten te bundelen, zijn wij ervan overtuigd alles in huis te hebben om prachtig werk te leveren.

5

ONZE MERKEN

De merken in ons assortiment zijn:

DES POTS, DUTZ, ZENZA, SILK-KA, LA GALLERIA, DOMANI, PTMD, EMMA BRIGDEWATER, JOKER IMPORT

6

EXCLUSIEF

Country Life heeft, naast prachtige basisbloemen, ook de meer exclusieve varianten in het assortiment. Van veldboeket tot grafwerk in de vorm van een hart, een bloementaart of een mooi compact boeketje, bij ons draait het altijd om maatwerk.

l>